Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Sparo Sverige
Sparo skulle kunna stå för Sparombudsmannen. En sådan borde absolut finnas i detta idiotsamhälle. Men jag ser mig mer som en manlig motsvarighet till Spara i Spara & Slösa. Jag är det där dygdiga aset som man å ena sidan vill vara, å andra sidan bara vill slå.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-09-27 - Kikärtsbiffar
Kikärtor är en stor proteinkälla för mig och det vanligaste jag gör med dem är biffar, en rejält laddning som fyller frysen.Och nu är det dags, detta behövs (eller behövs och behövs.....

2020-09-26 - En kommun är ingen fritidsgård för infantila..
I sommar har man spärrat av en bilväg i Uppsala för ett projekt kallat "Sommargatan". Den som kört bil i Uppsala vet att det aldrig råder brist på avspärrade gator. Det är fullständigt kaos..

2020-09-25 - Den 25:e smäller det!
Jag har inte fått regelbunden lön på tjugo år, nästan på dagen faktiskt. Så nu när det blivit den 25:e igen betyder den dagen lika lite för mig som vanligt. Eller jo, ibland justerar jag mina..

2020-09-24 - "Spara 8 kr"
Det här är inte precis en ny spaning, men en jag aldrig slutar att förvånas över. Som Willys-medlem kollar jag varje vecka igenom deras erbjudanden. Ofta är det åtminstone något reapris som..

2020-09-23 - Snålfällan
Anders Jansson har varit med i många skit-tv-program efter Hipphipp, men hans senaste förslag tror jag på - Snålfällan:Kanske något i den här stilen:Programledarna Revisor-Rikard och Tutt-Fia..

2020-09-22 - "Bor det folk på landet?!"
Det här är Lorentz. Han är miljöpartist och sitter märkligt nog i riksdagen. Under skoltiden (Waldorfskola, ingen eftergymnasial utbildning) jobbade han extra som butiksbiträde. Sedan blev han..

2020-09-21 - Jag är extremare än de extrema
Jag vet att jag är ett ufo. Inget jag brukar tänka på, men ibland blir jag påmind. Som när Gojan på Twitter gjorde en opinionsundersökning om hur mycket pengar man lägger på mat.Som ni ser..

2020-09-20 - Lifehack
Ibland flyter det. Jag har en längre tid funderat över vad jag ska göra åt mitt badkar. Det var en rostfläck i botten. Mindre än en centimeter i diameter och det påverkar inte funktionen, men..

2020-09-19 - Större intresse för skuldsanering
Antalet människor som söker skuldsanering ökar, och samma larm har kommit tidigare. Det ökar i nästan alla åldersgrupper, men särskilt hos dem upp till 34 år:"Många unga förstår inte vad en..

2020-09-18 - Ännu en formfranska
Här kommer ytterligare ett recept från kommentarsfältet, när jag efterlyste hembakta formbröd. Denna gång en formfranska rekommenderad av Sara, men som vanligt gör jag några justeringar (mest..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 205 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.