Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Sparo Sverige
Sparo skulle kunna stå för Sparombudsmannen. En sådan borde absolut finnas i detta idiotsamhälle. Men jag ser mig mer som en manlig motsvarighet till Spara i Spara & Slösa. Jag är det där dygdiga aset som man å ena sidan vill vara, å andra sidan bara vill slå.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-18 - Köksrenovering
Vissa blogginlägg drar jag ihop på en kvart och kräver minimalt av förarbete. Detta är inte ett av dem.När jag byggde mitt kök valde jag mörkbruna träskåp. Det var Ikeas enda mörka..

2021-04-17 - Redeye "briljerar"
Jag är inget stort fan av teknisk analys, men brukar ändå kolla in Redeyes tips i Placeras morgonrapport, de är ju ändå gratis. För det mesta föreslår de köp av en aktie som redan gått upp..

2021-04-16 - Det är ändå våra pengar
"Så kommer du inte säga om du blir sjuk" får man höra när man vill ha en mindre stat och lägre skatter, men det är ju våra pengar även om de tar vägen via staten. De som tycker att "det är..

2021-04-15 - Att skala ner börsposter
Det här må vara ett tacksamt problem, men även sådana måste hanteras. Om man köper en skaplig post av en fond eller aktie, alltså ungefär för den mängd pengar man vill ha i pappret, och så..

2021-04-14 - Att starta eget
Gårdagens inlägg handlade om alternativa anställningsformer. Nu till min favoritvariant - egenföretagandet. För att förenkla fokuserar jag på enskild firma. Jag har aldrig startat..

2021-04-13 - Alternativa arbetsformer
När jag berättar att jag inte haft en fast anställning sedan år 2000 blir folk nyfikna. Kanske till och med sugna att följa efter, vad vet jag.Det enklaste och kanske vanligaste sättet (tillika..

2021-04-12 - Varför har inte fler mer?
Att tid är en viktig faktor för sparandets utveckling är allmänt känt och tydliggjordes ytterligare av Avanza häromveckan.Staplarna begriper jag, ju äldre man blir desto mer pengar har man. Det..

2021-04-11 - Rimdahl, kapitel sju
Många yrkeskriminella är nog det för att de inte kan något annat och antagligen inte skulle kunna göra så mycket annat heller. Som Leif G W Persson svarade på frågan om Åmselemördaren Juha..

2021-04-10 - Om samhällets stöttepelare viker ner sig
Jag såg en insändare i Göteborgsposten om skatt på kapital med en lite ovanlig vinkel.Klicka på länken eller bilden om du inte har väldigt god syn.När det gnälls över kapitalbeskattning..

2021-04-09 - Fel plats vid fel tid
Jag såg en tänkvärd tweet som jag tror att många skulle må bra av att reflektera över.Själv framstår jag säkert fortfarande som bitter och vresig, men jag och många andra kan ändå känna..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.