Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Sparo Sverige
Sparo skulle kunna stå för Sparombudsmannen. En sådan borde absolut finnas i detta idiotsamhälle. Men jag ser mig mer som en manlig motsvarighet till Spara i Spara & Slösa. Jag är det där dygdiga aset som man å ena sidan vill vara, å andra sidan bara vill slå.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2023-03-20 - Fri kultur?
"Kulturen måste vara fri", säger kulturminister Liljestrand (M) som en passning till SD som gjort några utspel där de menar att när skattepengar finansierat kultur borde politiker i egenskap av..

2023-03-19 - Alltid plats för skräp
Det pratas mycket om den dyra maten, och för all del också ström och drivmedel. Många lider av priserna, det tvivlar jag inte på. Men samtidigt investeras i sånt som inte med bästa välvilja..

2023-03-18 - Fler speltorsk på börsen
Spelberoende fascinerar mig. Jag har spelat på det mesta, till och med på tips och trav trots att mitt intresse för dessa verksamheter är noll. Men jag har aldrig känt att jag varit i närheten..

2023-03-17 - En förebild
Jag snackar sällan om förebilder och känner mig lite för gammal för ren idoldyrkan, men när jag blir vuxen ska jag bli som den norske författaren Thor Gotaas. Inte nog med att han är sjukt..

2023-03-16 - "FIRE funkar inte"
Planen att bli ekonomiskt oberoende (Financially Independent, Retire Early=FIRE) attackeras ganska ofta. Några av attackerna har jag tagit upp här i bloggen. Främst är det statsmedia som vevat,..

2023-03-15 - Sopstöld, vad är det ens?!
Skolmåltidsbiträde är ett ganska dåligt betalt jobb, och väldigt otacksamt. Tackade du någonsin "mattanterna" för lunchen när du gick i skolan? Jag gjorde det inte. Ändå stod de där dag..

2023-03-14 - Allt är Kalle Moraeus fel!
Det kan diskuteras hur långt kundens respektive bankens ansvar sträcker sig vid bankbedrägerier. Åtminstone förr fanns något som hette oaktsamhet, när kunden lämnat sitt kort utan uppsikt i..

2023-03-13 - "Krita eller håll käft!"
Aftonbladets ledarsida är inte känd för sina djupa resonerande artiklar, men den här var obegripligare än vanligt. Först och främst för att rubriken, "Kristersson har aldrig köpt barnmat på..

2023-03-12 - Matpriserna fortsätter att stiga
Sverige, "Landet Lagom", är värst i Norden igen. Denna gång på att höja matpriserna.Under 2022 steg de med 18,6 procent att t ex jämföra med Norges 11,5 procent.Som orsaker nämns lite av..

2023-03-11 - Av lust eller förlust?
Privata Affärer skrev en artikel om att jobba efter 65. Jag trodde det var standard att jobba åtminstone till 67, men kanske inte för dem som går i pension just nu. Hur som helst fattar jag att..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.