Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Sparpatrullen
Sparpatrullen är en blogg om privatekonomi, sparande och minimalism. En väg till ekonomiskt frihet genom fonder - det underhållsfria sättet att bli rik på. Breda, billiga indexfonder i ett månadssparande oavsett hur börsen mår.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (21 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2023-02-17 - Bokslut - Så gick det för portföljen 2022
I det här inlägget tänkte vi sammanfatta hur det gått för portföljerna under 2022. I och med att den här bloggen ”grundades” i februari 2020 så tyckte jag att det var lämpligt att..

2023-01-16 - Ring billigare med Vimla
Det finns flera sätt att få ned på månadsutgifterna. Ett av dessa sätt är kolla närmare på vad man egentligen betalar för sitt mobilabonnemang. Själva har vi haft Vimla sedan april 2020 -..

2023-01-09 - Hur får man pengarna att räcka i januari?
Vi vet alla att januari är en månad där det brukar bli dyrt. Det har handlats julklappar, mat, dryck och allt som hör till julen och nyårsafton. Inte nog med det har vi fortfarande den höga..

2023-01-02 - Vad är det enklaste sättet att börja investera..
Att investera kan vara en skrämmande uppgift, men med rätt verktyg och resurser är det inte omöjligt. Ett av de bästa sätten att komma igång är genom investeringsplattformar online. Antingen..

2022-12-26 - Månadsredovisning - December 2022 & God Jul!
Då var det dags för den sista sammanställningen och årets sista lön för det här året. Det känns som att december passerat förbi med rasande takt och snart kan vi välkomna 2023. För oss..

2022-12-23 - Jultider, strul med vattnet och oförutsedda..
Snart är det julafton och nästan allt är klart inför julfirandet. Alla presenter inköpta. Maten är förberedd så gott det går. Huset är extra fint och städat nu när vi ska ha gäster över...

2022-12-19 - Enkla tips om hur du kan spara pengar i jul
Det råder ingen tvekan om att julen är en dyr tid på året. Oavsett om du spenderar dina egna pengar eller köper presenter till andra kan det vara svårt att spara pengar. Lyckligtvis finns det..

2022-12-16 - Uppföljning börsnoteringar och nyemissioner
I det här inlägget tänkte jag sammanfatta de börsnoteringarna som jag tagit del av. Kontentan är att det inte varit speciellt många börsintroduktioner i år som varit intressanta. Senaste..

2022-12-14 - Bloggen i siffror 2022
I skrivande stund har jag nästan bloggat i tre år. Bloggen växer stadigt, både gällande antal visningar och kommentarer på sidan vilket är jätteroligt! Jag har skrivit liknande inlägg från..

2022-12-12 - Hur man blir av med saker du inte behöver
Om du är som de flesta människor finns det förmodligen flera saker i ditt liv som du inte behöver eller använder. Kanske är du inte säker på om du verkligen behöver den där gamla bärbara..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.