Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Sparpatrullen
Sparpatrullen är en blogg om privatekonomi, sparande och minimalism. En väg till ekonomiskt frihet genom fonder - det underhållsfria sättet att bli rik på. Breda, billiga indexfonder i ett månadssparande oavsett hur börsen mår.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-12-04 - Fredagsläsning
Snart är det helg men innan dess är det dags för lite trevlig Fredagsläsning! Vad handlar detta inlägg om då? Varannan vecka lyfter jag fram lite läsvärda och intressanta inlägg från andra..

2020-12-02 - Extraknäckportföljen - November 2020
I det här inlägget kommer jag summera sidoinkomsterna från bland annat undersökningspaneler och cashbacksidor, men även bonus från kreditkort som betalas ut någorlunda regelbundet...

2020-11-30 - Tecknar Thunderful Group inför börsnotering
Som jag nämde i gårdagens inlägg funderade jag teckna aktier i börsintroduktionen för spelbolaget Thunderful Group. Bolaget har ett gäng framgångsrika företag under sig, däribland Bergsala..

2020-11-29 - Månadsredovisning - November 2020
Då var denna månad förbi och vi börjar närma oss slutet på 2020! Jag har nu även jobbat för min nya arbetsgivare i drygt 3,5 månad - och har även gått från att arbeta på ett kontor till..

2020-11-27 - Avanza lanserar fonden Småbolag by Skoglund
Häromdagen gick nätmäklaren Avanza ut med att de öppnar en ny småbolagsfond med förvaltaren Fredrik Skoglund. Fonden är en aktivt förvaltad fond med fokus på svenska, innovativa småbolag med..

2020-11-25 - Ändringar i aktieportföljen
Något jag sällan skriver om, och även varit ganska dålig med att hålla uppdaterad, är aktieportföljen som också är en viktig del av vår pengamaskin. Historiskt sett har aktieportföljen, den..

2020-11-20 - Fredagsläsning
Då var det dags för lite fler intressanta och tankvärda inlägg från den här och den gångna veckan. För mig personligen har det varit lite mindre inlägg pga en omställning från arbete på..

2020-11-18 - SEB Sverige Indexfond byter namn
Fonden SEB Sverige Indexfond byter namn till SEB Hållbar Sverige Indexnära. Enligt Fondbolaget SEB Investment Management som ansvarar för fonden är detta för att man beslutat att genomföra..

2020-11-16 - Fler tips hur du kan spara tid och pengar på mat
För drygt en månad sedan skrev jag ett inlägg om hur det blivit extra populärt att handla mat online - både för att spara tid och pengar. Nu tänkte jag lista lite fler mat spartips i samma..

2020-11-11 - Hållbarhetsportföljen likviderad
I det här inlägget tänkte jag kort förklara varför jag valt att likvidera den såkallade Hållbarhetsportföljen. Portföljen har varit en del av mitt månadssparande sedan jag skrev detta..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 206 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.