Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Sparpatrullen
Sparpatrullen är en blogg om privatekonomi, sparande och minimalism. En väg till ekonomiskt frihet genom fonder - det underhållsfria sättet att bli rik på. Breda, billiga indexfonder i ett månadssparande oavsett hur börsen mår.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (8 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-16 - Conscious Spending - medveten konsumtion på det..
Artikeln innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus I det här inlägget tänkte jag gå in på ett koncept jag nyligen stötte på från boken I Will Teach You To Be Rich av Ramit Sethi. Det..

2021-04-13 - Vårens aktuella cashback-kampanjer
I det här inlägget tänkte jag uppmärksamma om ett par aktuella cashback-kampanjer för den som är intresserad av att få några extra slantar. Stöd din lokala restaurang, unna dig något själv..

2021-04-11 - Coinbase IPO: Allt om kommande noteringen
Coinbase - världens största kryptobörs ska noteras direkt på Nasdaq den 14 april 2021. Tidigare var det tänkt att bolaget skulle noteras under mars månad, men noteringen sköts upp. Coinbase..

2021-04-09 - Fredagsläsning
Då var påsken redan över och veckan har minst sagt gått fort förbi! Mycket att göra som vanligt men det börjar bli lite av rutin att jobba hemifrån. Man tycker ju att man borde sakna att åka..

2021-04-07 - Portföljuppdatering - innehav
I det här inlägget tänkte jag kort gå igenom fördelningen mellan fonder, aktier, sparkonto samt alternativa investeringar som bygger upp vår pengamaskin. Jag har gått från att investera i..

2021-04-05 - Hur du minskar risken i ditt sparande
Ett ganska vanligt förekommande argument man hör när man pratar om sparande och börsen är ordet risk. Man vill inte riskera sina pengar. Och då väljer man att ha det på ett sparkonto utan..

2021-04-01 - Nytt innehav: DNB Teknologi
I det här inlägget tänkte jag gå in lite på en ny teknikfond som jag tagit in i portföljen, nämligen: DNB Teknologi. Varför tar jag in ännu en teknikfond? Denna fond har något större fokus..

2021-03-30 - Extraknäckportföljen - Mars 2021
I slutet av månaden så sammanfattar jag våra sidoinkomster från bland annat undersökningspaneler, cashbacksidor, samt bloggintäkter i form av affilatelänker och dylikt. Inga av dessa är..

2021-03-28 - Månadsredovisning - Mars 2021
Nu närmar vi oss slutet av denna månad också - vårsolen tittar fram och vi ser fram emot ljusare dagar! Med detta innebär även att pollensäsongen drar igång, så för egen del blir det att..

2021-03-26 - Fredagsläsning
Snart är det helg och nu äntligen har våren börjat titta fram! Inte bara att det blir varmare och soligare ut, men man känner även hur pollensäsongen dragit igång - inte lika roligt! I med..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.