Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Sparpatrullen
Sparpatrullen är en blogg om privatekonomi, sparande och minimalism. En väg till ekonomiskt frihet genom fonder - det underhållsfria sättet att bli rik på. Breda, billiga indexfonder i ett månadssparande oavsett hur börsen mår.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (7 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-01-25 - Att leva enklare och spara pengar
”Hemligheten med lycka finns inte att söka efter mer, utan att utveckla förmågan att vara nöjd med mindre.” -Sokrates Citatet ovan tycket jag beskriver min syn på minimalism och..

2021-01-21 - Byter till Klarnas sparkonto
Som jag tidigare skrivit har vi ett buffertsparande som vi haft på ett sparkonto hos Avanza - tanken är alltid ha lite kapital undansparat för några oförutsedda utgifter. Fungerar lite som en..

2021-01-19 - Vilket kreditkort ska man välja?
För inte så länge sedan så bestämde sig Komplett Bank med att rejält försämra bonusen på deras Mastercard kreditkort. Det primära skälet till att vi valde att använda just det här kortet..

2021-01-15 - Fredagsläsning
Då börjar vi denna fredag med lite fler intressanta och läsvärda inlägg från andra finansbloggare från den här och den gångna veckan. Andra veckan tillbaka på jobbet, dock fortfarande..

2021-01-13 - Nytt innehav: AuAg Precious Green
Ännu ett nytt innehav i sparportföljen för i år där jag valt att ta in en grön ädelmetallsfond: AuAg Precious Green. Hur kommer det sig att jag tar in ännu en fond med grön energi när jag..

2021-01-11 - Spara pengar genom att skippa dina dyra bankfonder..
En viktig fördel med att spara i indexfonder är att det ger mycket bättre avkastning än fonderna som din bank rekommenderar. Fonderna som din bank vill att du väljer är dyra av det enkla skälet..

2021-01-07 - Tecknar aktier i nyemissionen för Ellwee
Det Trollhättanbaserade företaget Ellwee, som utvecklar, tillverkar och säljer fyrhjuliga flerfunktionsfordon, avser notera aktien på handelsplattformen Nasdaq First North och gör inför det en..

2021-01-05 - Nytt innehav: Handelsbanken Hållbar Energi
Börjar börsåret 2021 med att ta en ny fond med fokus på grön energi, nämligen: Handelsbanken Hållbar Energi. Det är min första fond med detta fokus som får ta plats i den Globalaportföljen...

2020-12-31 - Fredagsläsning & Gott Nytt År!
Då har årets sista dag passerat och vi kan nu äntligen blicka framåt mot förhoppningsvis bättre tider. 2020 har minst sagt varit ett intressant år: vi har bråttas med en pandemi som lamslagit..

2020-12-30 - Extraknäckportföljen - December 2020
I det här inlägget kommer jag summera sidoinkomsterna från bland annat undersökningspaneler och cashbacksidor, men även bonus från kreditkort som betalas ut någorlunda regelbundet...Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.