Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Studentekonomi
Bloggen behandlar privatekonomi och investeringar samt olika alternativ till investeringar. Här kan man lära sig och utbilda sig mer om privatekonomi och få introduktioner till olika spännande bolag.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-07-06 - Nischer Properties - En potentiell bubblare
Introduktion Fastighetsbolag och bolag involverade i fastighetsbranschen är många. De flesta är stora företag och de som utvecklar bostäder är ofta högt värderade vilket likt en bubbla sedan..

2020-06-22 - Potentiell bankkrasch? - CLO - Collateralized..
På twitter kom jag över en artikel från CNBC att 30% av de Amerikanska hushållen missat sina betalningar för juni...

2020-06-07 - BIMOBJECT
Kort om bolaget BIMobject är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar cloudlösningar och tjänster inom bygginformationsmodellering (BIM). BIM är en teknologi och ett arbetssätt vars avsikt är att..

2020-06-04 - Sålt EPR Properties
Som ni kan läsa av rubriken så har EPR Properties fått lämna min portfölj tillvidare. Det här är baserat på ett antal olika faktorer och att det just blev igår berodde på kursrusningen på..

2020-05-28 - Alternativ investering: Investera i företags- och..
Denna artikel innehåller annonslänkar i samarbete med Kameo. Introduktion Att hitta alternativa investeringsalternativ kan vara lockande för många. Dels så slipper man de dagliga svängningarna..

2020-05-25 - Byt abonnemang - Spara pengar
*Inlägget innehåller annonslänkar för nämnda företag i artikeln. En stor kostnad för många är deras telefonabonnemang. Kanske har du ett gammalt abonnemang med lite surf eller andra dåliga..

2020-05-23 - Investeringscase: Neonode ($NEONODE)
Nedan kommer jag att presentera bolaget Neonode och dess verksamhet, vad de gör för produkter och tjänster samt vad som gör Neonode till en potentiell investering. Företaget har blivit mer känt..

2020-05-20 - Ränta på ränta - världens åttonde underverk
Redan på sent 1800 tal så skall Albert Einstein ha myntat orden att ”ränta på ränta är världens 8e underverk”. Ränta på ränta är grunden för varje investerares ekonomiska..

2020-05-16 - Passiv inkomst - Peer to Peer lån
Det här inlägget innehåller annonslänkar för Brocc. Fler och fler upptäcker fördelarna med att investera och låna utan bankens inblandning och nu kan du som privatperson ta över bankens..

2020-05-14 - SAVR - Billigaste fondavgifterna
Annonslänkar i samarbete med Savr. Savr är en ny aktör på fondmarknaden som konkurrerar med Avanza och Nordnet. Traditionellt så tar nätmäklarna ut en extra avgift utöver..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 205 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.