Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Utdelningscyklisten
Före detta IT Mupp. Numera hobbycyklist, utdelningsinvesterare & pappa. Square peg in a round hole. ”Live slow ride hard!”Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-16 - Vad f*n skall man ha på shoppinglistan just..
När börsen gått som ett skållat troll under första kvartalet och fortsätter att göra så nu i april, så är det inte helt enkelt att hitta något som får en att slänga sig på köpknappen..

2021-04-02 - Portföljuppdatering 3 april 2021
Månaden som gick Under Mars månad har jag fortsatt att avyttra några mindre innehav då jag sålde av Pfizer som var 0,56% av portföljen respektive GEO Corporation som var 0,43%. Pfizer har..

2021-03-26 - Ett bolag som inte är SÅ tråkigt längre...
Efter de senaste par mastodontinläggen blir det lite kortare den här gången. Jag tänkte följa upp ett inlägg som jag skrev för hyfsat precis ett år sedan, när så gott som alla REITs, utom..

2021-03-26 - Ett bolag som inte är SÅ tråkigt längre...
Efter de senaste par mastodontinläggen blir det lite kortare den här gången. Jag tänkte följa upp ett inlägg som jag skrev för hyfsat precis ett år sedan, när så gott som alla REITs, utom..

2021-03-12 - Bra chefer, affärsmodeller, insiderägande&..
Del två i  genomlysningen av managementkulturer & insiderägande mina hos mina större innehav, nu Top 10 listan, blir av modellen längre den här gången. Detta är på grund av några..

2021-03-05 - Bra chefer, affärsmodeller, insiderägande &..
En faktor som har blivit allt viktigare i takt med att jag börjat investera mer i till viss del icke utdelande tillväxtbolag är att dom har en väldigt stark företagskultur, bra ledning, starkt..

2021-02-26 - Kinnevik kapitalmarknadsdag 2021
Kinnevik är ett bolag som jag haft på radarn i ett antal år, men alltid tyckt att det varit lite rörigt och därför aldrig tittat närmare på eller investerat i förrän sommaren 2020 då jag..

2021-02-21 - Blir det något att hetsa upp sig över i..
Även om rapportsäsongen börjar tagga ner en hel del så är det fortfarande lite liv i den, med ett gäng rapporter som kommer nu i veckan. Det sagt så kommer jag nog lägga mer tid på annat än..

2021-02-19 - Portföljuppdatering 20e februari
Rapportsäsongen börjar så mått gå ner i varv, vilket är både på gott och ont. Jag har hittills haft ett väldigt bra utfall för mina rapporterande bolag, och då blir det självfallet..

2021-02-12 - Jag börja låta som en trasig skiva...
Den gångna veckan, den fjärde i följd… har fortsatt bjudit på ett bra rapportflöde och några utdelningshöjningar. Jag känner mig snart som en "trasig skiva" som upprepar samma budskap..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.