Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Utdelningssoftaren
En blogg i högen om en helt vanlig manlig undersköterskas ekonomi, sparande och investeringar där mitt mål är att vara ekonomisk fri den dagen jag fyller 40år.
Jag satsar på både aktier och fonder där aktierna är inriktade mot utdelningsaktier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-12-04 - Utdelningar [November]
Första utdelningen för det nya bolaget i portföljen.En blygsamsam utdelning men det ska det bli mer av framöver!- Det är månadsutdelaren Cibus som gav en liten utdelning på knappa 4kr,..

2020-12-02 - Investeringar [November]
Åter fyllt på portföljen under november. Men vilken uppskjut vi har på börsen nu. Helt otroligt.Då går jag snart av mitt andra arbetspass av fem nätter, be till arbetsgudarna att det blir..

2020-11-28 - Inkomster & Sparande [November] - Black friday
Ny månad till äro. November månad är snart till ende så jag ska försöka få med lite inkomster och sparande för månaden. Halv skatt och Black Friday denna månad. - Då är..

2020-11-21 - 40- års arbete lönar sig inte.
Det har skrivits om det förr & nu senast rev Aftonbladet upp såret och påminde oss om det vi inte vill veta, men det som vi måste veta då det kan avgöra väldigt mycket hur du vill..

2020-11-18 - Sänkt bolåneräntan med ytterligare 3 punkter...
Då jag och sambon förhandlade bolånet med bankmannen ville han att vi skulle införskaffa livförsäkringar via dom och vi fick en kostnad för detta, men när hälsodeklarationerna var ifyllda..

2020-11-15 - Handhygien & skyddsutrustning på rätt sätt.
Här i Norge är det krav på b.la munskydd när man inte kan hålla avstånd på 1 meter. På vissa fylken/ kommuner är det alltid krav på skyddsmask när man tillexempel är i butiker.I Sverige..

2020-11-12 - Bolåneräntan spikad.
Då är mötet med banken om bolåneräntan avklarad. Vi fick en ränta på 1,29% bundet på 3 år med 85% belåning. Vi valde bundet av egen vilja. 1,19 låg den rörliga på.Livförsäkring..

2020-11-08 - Utveckling [Oktober] - Sparar farsdagen tills jag..
Utveckling oktober. Detta blir första visningen med de nya kapitalförsäkringskontona.Av den anledningen ser det lite konstigt ut och summorna i dessa är inte som innan försäljningen. Men..

2020-11-03 - Investeringar [Oktober] - Åter aktieköp & slopar..
Då har jag åter börjat shoppa svenska aktier så smått igen efter försäljningen av dessa för någon månad sedan och samtidigt slog jag sak i saken och började handla dessa i ett KF-konto- Jag..

2020-10-31 - Utdelningar [Oktober] - Livet kan ge en..
Har nu hunnit arbeta nån natt på var ställe där det är tänkt att jag ska arbeta framöver i år.- Som jag skrivit i tidigare inlägg så ska jag arbeta natt på ett avlastningsboende för..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 206 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.