Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Valient - Utdelningskungen
Min resa mot att leva på aktieutdelningar. Jag lyckades bli miljonär innan 25 och ska gå i pension innan 35. En blogg om aktier, frihet, sparande och investeringar. Utdelningar i fokus.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-12-03 - Utdelningar November - Nya rekord
  Då har jag stängt böckerna för November och kan lämna ytterligare en bra utdelningsmånad bakom mig. En hel del eftersläpning på Corona-uteblivna utdelningar kom och med alla nya..

2020-11-18 - Slarvas utdelningar bort på Avanza?
 Idag blir det ett inlägg med lite mer kritisk och gnällig ton. Jag har i väldigt många år kört Avanza för mina besparingar och är generellt nöjd som det är. Dock har det genom åren..

2020-11-05 - Utdelningar Oktober 2020
 Ny månad att summera, alltid lika roligt att gå igenom månaden som varit och sammanställa mina utdelningar. Dels är det tillfredsställande men också viktigt att se utvecklingen då det en..

2020-10-26 - Jag köper hårt under Avanzas gratis courtage
   Som en blixt från klar himmel annonserar Avanza att det ska vara gratis courtage i USA idag. Väldigtvälkommet då man frångått detta senaste åren och dragit in på erbjudandena..

2020-10-14 - Därför äger jag över 100 bolag
 En kommentar på bloggen motiverade mig att skriva detta inlägg. Personen undrade om det inte vore bättre om jag istället ägde en indexfond eftersom jag har så många innehav. Efter jag..

2020-10-06 - Utdelningar September 2020
  Dags för min andra månadssammanfattning gällande utdelningar här på bloggen. Året har minst sagt varit skakig och utdelningarna har inte direkt glänst. Flera bolag har slopat..

2020-10-02 - Boston Pizza - BREAKING NEWS - Börjar dela ut..
  Boston Pizza, min älskling, mitt sorgebarn. Turerna genom åren har varit många. Jag har ägt bolaget länge och har fått vara med om både framgång och motgång.Jag var faktiskt den..

2020-10-01 - Starbucks höjer utdelningen
  Finns det något bättre än när portföljbolagen höjer utdelningen ? Jag tror inte det. Otroligt skönt och viktigt för att en dag kunna leva på utdelningarna. Och när man kommer upp..

2020-09-28 - Därför sålde jag Sienna Senior Living
  Då var det dags att gräva ner sig i Kanada igen, landet som jag på många sätt ser dom det ultimata landet att investera i, ett kapitalistiskt välskött Sverige är en bra..

2020-09-21 - Handelsbanken - When it rains it pours
  When it rains it pours sägs det. Svenska banker och i synnerhet Handelsbanken brukar sällan vara förknippat med oro, kurstapp och kalabalik på marknaden. Under åren jag varit aktiv..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 206 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.