Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Valient - Utdelningskungen
Min resa mot att leva på aktieutdelningar. Jag lyckades bli miljonär innan 25 och ska gå i pension innan 35. En blogg om aktier, frihet, sparande och investeringar. Utdelningar i fokus.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-07-23 - Slutar blogga, anledningar:
Väljer att sluta blogga, förstår det är tråkigt för många läsare, men vill fokusera på annat. Anledningar: 1. Känner ingen motivation att ständigt leverera inlägg, blir mer en press..

2021-05-26 - Fastigheter i framtiden
  Jag är komfortabel med att ha övervikt i fastigheter: Den gamla klyschan vi behöver någonstans att bo och arbeta är så bra. Världen förändras i snabb takt och många bolag och..

2021-05-03 - Slår nytt All time high på utdelningar
 Då var det dags att summera april och det har varit en fantastisk månad. Tänkte i detta inlägget dels prata om utdelningarna men också en lista på månadens köp, vilket blir en nyhet här..

2021-04-01 - Utdelningar Mars - Boom Boom.
Tjenare, var ett tag sedan. Blir ett kortare inlägg denna gången. Fullt upp med aktierna och börsen som vanligt. Varit en otrolig utveckling bland innehavet och jag sätter nya ATH varje dag känns..

2021-03-01 - Utdelningar Februari - Nya rekord
 Var ett tag sedan sist, men dags för en månadsuppdatering vad gäller utdelningar. Varit en intensiv månad på börsen då jag gjort mycket nyinsättningar, en del försäljning samt nya köp..

2021-02-02 - Utdelningar Januari
Dags för nytt år och nya mål. 2021 har startat bra för både utdelningar och portfölj. Jag har gjort en hel del transaktioner i början på året, mestadels sålt av en del finska innehav..

2021-01-02 - Summering 2020
Då var det dags att summera året 2020. Snacka om volatilitet och kraftiga svängningar i både portfölj och börsen. Tycker att man även gått mellan hopp och förtvivlan vad det gäller Corona...

2020-12-03 - Utdelningar November - Nya rekord
  Då har jag stängt böckerna för November och kan lämna ytterligare en bra utdelningsmånad bakom mig. En hel del eftersläpning på Corona-uteblivna utdelningar kom och med alla nya..

2020-11-18 - Slarvas utdelningar bort på Avanza?
 Idag blir det ett inlägg med lite mer kritisk och gnällig ton. Jag har i väldigt många år kört Avanza för mina besparingar och är generellt nöjd som det är. Dock har det genom åren..

2020-11-05 - Utdelningar Oktober 2020
 Ny månad att summera, alltid lika roligt att gå igenom månaden som varit och sammanställa mina utdelningar. Dels är det tillfredsställande men också viktigt att se utvecklingen då det en..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.