Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Västgötainvesteraren
En blogg om ekonomi, sparande och investeringar. Fokus på den finansiella marknaden i allmänhet och speciellt på aktier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-03-31 - Översikt mars
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen.Utdelningar:Under mars månad har jag fått månatliga..

2021-02-28 - Översikt februari
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen.Utdelningar:Under februari månad har jag fått månatliga..

2021-02-15 - Att fördela sparandet och tänka långsiktigt
Min uppväxt har präglats av sunda finansiella tankar. Som exempel att man ska betala av sina lån, inte leva utöver sina tillgångar, ha ett månadssparande och en buffert för oförutsedda..

2021-01-31 - Översikt januari
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen.Utdelningar:Under januari månad har jag fått månatliga..

2020-12-30 - Översikt december
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen. Utdelningar: Under december månad har jag fått..

2020-11-30 - Översikt november
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen. Utdelningar: Under november månad har jag fått..

2020-11-14 - Passiv eller extra inkomst?
Det finns många börsintresserade där ute och en uppsjö av många engagerade som själva gör innehåll och motiverar till sparande. När jag surrade runt lite bland bilderna på instagram noterade..

2020-10-31 - Översikt oktober
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen. Utdelningar: Under oktober månad har jag fått månatliga..

2020-10-22 - Prognosen för helåret
Som jag skrivit om i tidigare inlägg såg helåret 2020 mycket dystert ut vad gäller utdelningar men under rapportperioden för q3 så har många av de bolag jag har omvärderat sina finansiella..

2020-09-30 - Översikt september
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen. Utdelningar: Under september månad har jag fått..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.