Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Västgötainvesteraren
En blogg om ekonomi, sparande och investeringar. Fokus på den finansiella marknaden i allmänhet och speciellt på aktier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-10-14 - BlackRock och Blackstone - jättarnas relation och..
Tidigare har jag berättat om Blackrock som en av världens största fondförvaltare. Bolaget förvaltar närmare 10 biljoner dollar (det är bara en tidsfråga innan den gränsen överskrids) och..

2021-09-30 - Översikt september
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag för egen del kan följa utvecklingen.Utdelningar:Under september månad har jag fått..

2021-09-10 - Vanguard - Om indexfondens beständighet
Vanguards är en av tre jättar som anses dominera fondmarknaden i USA (tillsammans med världens största kapitalförvaltare Blackrock och investmentbanken State Street). Samtliga har sitt..

2021-08-31 - Översikt augusti
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag för egen del kan följa utvecklingen.Utdelningar:Under augusti månad har jag fått..

2021-07-31 - Översikt juli
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen.Utdelningar:Under juli månad har jag fått månatliga..

2021-07-15 - AT&T - historiken och framtiden.
Som beskrivet i ett tidigare inlägg har jag en svaghet för starka varumärken och företag med rik historik. Ett sådant bolag är AT&T som egentligen började med Bell Patent Association 1874..

2021-06-30 - Översikt juni
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen.Utdelningar:Under juni månad har jag fått månatliga..

2021-06-12 - Om investeringar och starka varumärken
Jag är som person inte någon höjdare på investeringar om målet är en hög avkastning på kort tid och jag tror att det krävs mer spekulation och förhoppning bakom den typ av aktier som blir..

2021-05-31 - Översikt maj
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen.Utdelningar:Under maj månad har jag fått månatliga..

2021-05-12 - Investerat i pågående fastighetsprojekt
I förra veckan investerade jag en mindre summa i ett pågående fastighetsprojekt via Kameo. Projektet kommer låna totalt 34 miljoner uppdelat på tre lån (12, 12 och 10 miljoner) via platformen...Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.