Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Västgötainvesteraren
En blogg om ekonomi, sparande och investeringar. Fokus på den finansiella marknaden i allmänhet och speciellt på aktier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-11-30 - Översikt november
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen. Utdelningar: Under november månad har jag fått..

2020-11-14 - Passiv eller extra inkomst?
Det finns många börsintresserade där ute och en uppsjö av många engagerade som själva gör innehåll och motiverar till sparande. När jag surrade runt lite bland bilderna på instagram noterade..

2020-10-31 - Översikt oktober
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen. Utdelningar: Under oktober månad har jag fått månatliga..

2020-10-22 - Prognosen för helåret
Som jag skrivit om i tidigare inlägg såg helåret 2020 mycket dystert ut vad gäller utdelningar men under rapportperioden för q3 så har många av de bolag jag har omvärderat sina finansiella..

2020-09-30 - Översikt september
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen. Utdelningar: Under september månad har jag fått..

2020-08-31 - Översikt augusti
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen.Utdelningar:Under augusti månad har jag fått månatliga..

2020-08-18 - Om energisektorn, förnyelsebar kraft och nytt..
För er som läst mitt inlägg för översikten av juni månad minns kanske från mina tankar under månaden att jag funderat på min portföljs viktning och att jag över tid skulle vilja få in..

2020-07-31 - Översikt juli
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen.Utdelningar:Under juli månad har jag fått månatliga..

2020-07-14 - Är tid pengar?
Alla som läser ekonomi- och sparbloggar eller hänger med börsen har någon gång hört uttrycket att det inte handlar om "timing the market" utan istället "time in the market". Oavsett om du..

2020-06-30 - Översikt juni
I slutet av varje månad sammanställs vilka utdelningar och förändringar som sker i portföljen så att jag lätt kan följa utvecklingen. Utdelningar: Under juni månad har jag fått månatliga..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 206 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.